Over ons

Door de jaren heen is Gedimat Leus in Sleidinge uitgegroeid tot een vaste leverancier voor heel wat bouwprofessionals en veeleisende DHZ'ers. Met een uitgebreid productgamma en onberispelijke service trachten we snel in te spelen op de noden van de bouwmarkt.

 

Anno 2013, staan de 3e en 4e generatie aan het roer van een bloeiende onderneming met een sterke reputatie op vlak van kwaliteit, snelle service en vakkennis. Ons familiebedrijf kiest er steevast voor om de klanten op een persoonlijke manier te benaderen met professioneel advies, een uitstekende service en dienst na verkoop. Onze sterke groeicijfers en talrijke klanten zijn onze beste referentie.

Sterk in tegels & klinkers

Strak modern tot cottage rustiek, muur- en wandtegels of parket en clic-laminaat. Wat je ook zoekt, in onze 800m² toonzaal en/of showpark vind je zeker je keuze.  Breng ons een bezoekje en ontdek de allernieuwste vloer- en wandtegels, opgesteld in overzichtelijke presentatieboxen. Bekijk foto's van onze vernieuwde toonzaal

 

Voor terrassen en opritten is er een breed assortiment van keramische- en betontegels, natuursteen, beton- en kleiklinkers en composiet houten terrasplanken.

Grote voorraad isolatie

Meer dan 1000 m² geluids- en thermische isolatie. Hierbij vinden wij voor elke kamer, muur, vloer of dak met elk zijn specifieke eisen (zoals bv geluid, EPB normen), de juiste keuze. Prijs-kwaliteit speelt hier een belangrijke rol. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies en vergeet de ventilatie niet.

 

Bezoek onze website voor al onze andere troeven.